L’inici de les obres

El promotor i constructor (i propietari alhora de les cinc finques agrupades a banda i banda del camí) inicia les obres, per a constituir, just a sobre del Camí de Sa Bisbal, els fonaments de la nova vivenda.

En els dos anys anteriors (des del moment que va accedir a la propieta de les diferents parcel·les) havia manifestat a usuaris i propietaris de la zona la voluntat de construir al marge del camí, dins les seves finques. La decisió d’establir l’obra de manera deliberada i unilateral a sobre de la superfície del camí agafa de sorpresa i desprevinguts sobretot als propietaris de més enllà del camí, que se’n fan creus i no s’ho acaben de creure.

El mateix promotor, constructor i propietari manifesta que aquesta era la seva idea des del principi, emperò que, com és lògic (per ell) no ha dit res a fi de no donar temps a fer passes d’altres que el puguin voler aturar, i a més a més ja manifesta i profereix amenaces explícites, en el sentit que qui el denuncii (potser pensava que hi havia alguna cosa denunciable?) s’haurà de veure les cares amb ell i en tocarà les conseqüències.